Top Ad unit 728 × 90

iOS vs Android vs Windows 8

Güç, akıllıca özellikler ve gelişmiş işletim sistemleri sayesinde günümüz tabletleri tam anlamıyla teknik birer mucize. Ama size hangisi gerekli? Şık bir iPad mi, hızlı bir Android mi, yoksa yeni bir Windows tablet mi? En iyi seçenekleri burada sunuyoruz.

Şu günlerde tüm teknoloji ürünleri içinde en fazla arzulananların tablet bilgisayarlar olduğu kesin. Ama geniş tasarım yelpazesi yüzünden seçim yaparken neredeyse acı çekebilirsiniz. Açık seçik olan bir şey var ki o da modern bir tablette, iyi bir ekran, hızlı internet gezinti aracı ve uzun pil ömrü olmazsa olmaz.

iOS, Android ya da Windows

Ancak bir tablet tüm bu donanım ihtiyaçlarını karşılıyor olsa bile acele karar vermemelisiniz. İyi bir tablet arıyorsanız işletim sistemine de mutlaka dikkat etmelisiniz. İşletim sistemi seçimi yaban atılacak bir iş değil çünkü tabletinizde kullanabileceğiniz uygulamaları doğrudan belirliyor. Ayrıca tabletlerin dokunmatik ekranları gibi donanımlar belirli uygulamalara dayanıyor. Sizlere iOS, Android ve Windows cephelerindeki en iyi tabletlerin güçlü ve zayıf yanlarını gösteriyor, her testten en iyi sonucu alan tabletleri belirliyoruz: iPad önerileri, en iyi Android tabletler ve yeni Windows tabletler.

Kaynak: chip.com

iOS vs Android vs Windows 8 Reviewed by Unknown on 19:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.