Top Ad unit 728 × 90

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, bir şehidin daha olmaması için ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması gerektiğini belirterek, “Ama bunu yaparken de ülkenizi bölmek, parçalamak için her türlü musibeti ülkenin başına bela edenlerle de mücadeleye devam etmeliyiz” dedi.

Soylu, Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen Siyaset Akademisi programında yaptığı konuşmada, Van’a yaptığı bir ziyareti anımsatarak, bu ziyaretten ülke adına yeniden umut dolu olarak döndüğünü söyledi.

1999′daki deprem karşısında iflas etmiş bir devlet yapısının olduğunu ifade eden Soylu, “Aciz, günlerce cesetlerini toplayamayan, oradaki insanına ulaşamayan bir devlet vardı. Ama sırf ona inat, devletin o enkazların altında kalmasına itiraz eder bir şekilde 10 ayda eksi 25 derece soğukta Van’da hem milletimizin kardeşliği, hem devletimizin itibarı, hem de ülkemizin geleceği yeniden imar edildi. Orada binalar yapılmadı. Başka bir şey imar ve inşa edildi. Artık bu Türkiye eski Türkiye değil, devlet eski devlet değil, ülkeyi yöneten insanlar eski insanlar değil. Bu yeni bir zihniyet algısıdır” diye konuştu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu Açıklaması Reviewed by Unknown on 06:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.