Top Ad unit 728 × 90

Honda Civic Sedan Elegance özellikleri 2013

Geçen yıl Türkiye’nin en çok satan 10 otomobili listesine de giren Civic Sedan modeline infotainment sistemi ekliyor. Japon devin önerisi Pioneer oldu.

Honda Civic Sedan, Pioneer multimedya sistemi ile haritalardan podcasta, takvimden bluetooth’a kadar pek çok özelliği bir arada sunuyor. Ücretsiz AppRadio uygulaması ile iPhone ve Android telefonlarla entegre çalışan sistem, internete de bağlanıyor.

15 Nisan’dan itibaren satılacak olan Civic Sedan Elegance Smart, navigasyondan bluetooth’a, takvimden podcast uygulamalarına kadar pek çok uygulamanın tek yerden kontrol edilmesine olanak tanıyor. iPhone ve Android telefonlarla AppRadio uygulaması ile bağlanan sistem sayesinde Youtube, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlara doğrudan bağlanırken internet tarayıcısı sayesinde web’de gezinmeye olanak tanıyor.

7 inçlik kapasitif dokunmatik ekrana sahip, yenilikçi bir araç ses sistemi olarak öne çıkan Pioneer mulltimedya sistemi, iPhone ve Android telefonlara uyumlu AppRadio yazılımı sayesinde, akıllı telefon uygulamalarının da kullanılmasına imkan veriyor. Geniş, tam renkli dokunmatik ekran üzerinde akıllı telefonlardaki içeriklerin görülebilmesi, dokunulabilmesi ve kontrol edilmesini sağlıyor.

iOS5 işletime sahip iPhone 4 / 4S / 5 ve MHL veya HDMI girişe sahip Android 2.3 versiyonları ile uyumlu olan SPH-DA100’ü, en güncel harita, gelen çağrıyı cevaplama ve müzik keyfi ve video eğlencesinin yanı sıra, Gelişmiş Uygulama Modu ile diğer birçok uyumlu uygulamalarla kullanmak mümkün.

SPH-DA100 GENEL ÖZELLİKLER

· 7”WVGA(800X480) Multi-touch Kapasitif ekran

· 2-DIN Kurulum

· Parrot Bluetooth modül ile ahizesiz görüşme

· Kullanıcı ara yüzünü 18 dilde destekleme

· Klavye desteği (Azerty,Qwerty,Qwertz,Rusya ve Yunan klavyeleri)

· Parazit giderici özelliğine sahip gelişmiş D4Q Tuner

BAĞLANABİLİRLİK

· iPod touch / iPhone 4/4S/5 uyumlu kablo ile direk kontrol.

· Desteklenen Android telefonlarla uyumluluğu.

· Gelişmiş Uygulama Modu

· Direksiyon Kumanda desteği

· 2 RCA anfi çıkışı (Ön-Arka/SW)

· Arka görüş kamera bağlanabilirliği.Honda Civic Sedan Elegance fiyatları

Honda Civic Sedan Elegance özellikleri 2013 Reviewed by Unknown on 01:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.