Top Ad unit 728 × 90

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde İzmir’de ezberi bozacaklarını söyledi.

Yıldırım, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da bulunduğu toplantıda konuşan Yıldırım, teşkilata seslenerek,

“İzmir’de her yere gideceğiz, herkese ulaşacağız, derdimizi anlatacağız. İzmir’de ezberi bozacağız destan yazacağız” dedi.

Konuşmasında kendisi gibi İzmir milletvekili olan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a “ortağım” diye seslenen Yıldırım, “Benden önce konuşan ortağım sezonu açtı. Bize de ne gerekiyorsa yapmak düşer. Ertuğrul Günay ne güzel başkan. İzmir, böyle bir başkana çok layık” diye hitap etti.

Günay ise oturduğu yerden “İzmir’e yıldırım bir başkan yakışır” karşılığını verdi.

Yıldırım, bunun üzerine, “Ortak diyor ki ‘ben hazırım, çalışacağım, ne gerekiyorsa yapacağım ama ben artık hatıralarımı yazacağım’ diyor” esprisini yaptı.

Gençlik teşkilatının seçim havasına erken girdiğini belirten Yıldırım,

“Bizim için acil ve yakın zamandaki en önemli konu İzmir’i bu basiretsiz yerel yönetimden kurtarmaktır. İzmir’e daha fazla zaman kaybettiremeyiz. İzmir’de AK Parti hizmet siyasetini görme zamanı gelmiştir” diye konuştu.

Binali Yıldırım, Türkiye’nin önünün açık, geleceğinin aydınlık olduğunu ifade ederek geride bıraktıkları 10 yıla bakıldığında Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin açıkça görüldüğünü ifade etti.

Yıldırım, şunları söyledi:

“20 yaşın altında olan genç kardeşlerimiz 10 yıl öncesini çok hatırlayamayabilir. Ama 30 yaş grubu iyi hatırlar. Türkiye’nin üzerinden adeta buldozer geçmiş, ekonomisi yerle bir olmuş, dünyada kriz diye bir şey yokken Türk ekonomisi tamamen bitmişti. O günler Türkiye’nin en kara günleriydi.”

Muhabir: Ali Rıza Karasu / Tolga Albay

Yayıncı: İbrahim Uyar – İZMİR


AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Reviewed by Unknown on 09:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.