Top Ad unit 728 × 90

Başkan Kocamaz'a Teşekkür

GÖRME ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ VE SAKATLAR DERNEĞİ ÜYELERİNDEN BAŞKAN KOCAMAZ’A TEŞEKKÜR

Görme Özürlüler Derneği ve Sakatlar Derneği üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ettiler.
3 Aralık Dünya Özürlüler Günü’nde ziyaretlerine gelen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a dertlerini anlatan Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi ve Görme Özürlüler Derneği üyeleri, havaların soğumasıyla birlikte üşüdüklerini dile getirdiler.

Hemen Belediye yetkililerine talimat veren Başkan Kocamaz, Kültür Parkı içerisinde bulunan iki derneğinde ön tarafındaki oturma ve toplantı yerlerini çadırlarla kapatılmasını istedi.

Belediye yetkilileri, kısa sürede 2 dernek üyelerinin oturdukları alanları kapatılarak ve dernek üyelerinin sıcak bir ortamda buluşmalarını sağladılar.
Bunun üzerine her iki dernek başkanı kendilerini sıkıntıdan kurtaran Tarsus belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiler.

Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik, “Sakatlar derneği bilindiği üzere Kültür Park içerisinde hizmet vermektedir. 3 Aralık Dünya Özürlüler gününde Belediye Başkanımız ziyaretimize geldi ve dertlerimizi dinledi. Burada soğuk havalarda üşüdüğümüzü söyledik sağ olsun görme özürlülerle birlikte bize bu çadırları yaptırdı. Sakatlar derneği Tarsus şubesi olarak üyelerimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkiye Görme Özürlüler Derneği Tarsus Şube Başkanı Fikri Topuz ise, “Derneğimizin fahri başkanı olan Sayın Belediye başkanımızın derneğimize ve Tarsus’taki tüm özürlülere yapmış olduğu yardımlardan, sıcak sevgisinden dolayı minnettarız. Havaların soğumasından dolayı derneğimize yapılan bu koruyucu çadır için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Hayvanat Bahçesinin taşınmasıyla yeni bir komplekse kavuşuruz” şeklinde konuştu.


Başkan Kocamaz'a Teşekkür
Başkan Kocamaz'a Teşekkür Reviewed by Unknown on 22:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.