Top Ad unit 728 × 90

Balıkesir'den Antalya'ya Pedal Çevirecekler

Sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımına dikkat çekmek isteyen baba-oğul, Balıkesir’den bisikletle Antalya’ya gitmek için çıktıkları yolculukta, İzmir’e geldi.

Sağlıklı yaşam ve bisiklet kullanımına dikkat çekmek isteyen baba-oğul, Balıkesir’den bisikletle Antalya’ya gitmek için çıktıkları yolculukta, İzmir’e geldi.

Bornova’da verdikleri mola sırasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Balıkesir Atatürk Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Ercüment Pişer, 44 yaşında olduğunu, çalıştığı okulun 9. sınıfında öğrenci olan 16 yaşındaki oğlu Onuralp ile birlikte çeşitli sportif aktiviteler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sömestr tatilini fırsat bilerek, “öğrenci gözünden Türkiye” sloganıyla bisiklet turuna çıktıklarını ifade eden Pişer, 26 Ocak’ta Balıkesir’den yola çıktıklarını, 170 kilometrelik yol katederek İzmir’e ulaştıklarını belirtti.

15 gün sürecek turu, 620 kilometre katettikten sonra 7 Şubat’ta Antalya Konyaaltı Plajı’nda bitirmeyi hedeflediklerini ifade eden Pişer, “Sağlık için her yaşta spora dikkat çekmek istiyoruz. Ayrıca yerel yönetimlerin bisiklet yolları yapması için de mesajlar veriyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın

‘bisikletle okula’ kampanyasının da tekrar başlatılmasını istiyoruz” dedi.

Tur kapsamında Aydın, Kuyucak, Denizli, Çavdır, Korkuteli ve Antalya güzergahını izleyerek Konyaaltı plajına gideceklerini belirten Pişer, birlikte denize girerek bin metre yüzmeyi planladıklarını ifade etti.

Muhabir: Mustafa Yıldırım / Tolga Albay

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin – İZMİR

Balıkesir'den Antalya'ya Pedal Çevirecekler Reviewed by Unknown on 06:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.