Top Ad unit 728 × 90

Birlikte Çay İçelim Projesi Hayata Geçirildi

Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği tarafından hazırlanan “Birlikte Çay İçelim” projesi için start verildi.”Birlikte Çay içelim” Projesi çerçevesinde Kaymakam İshak Çınar, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, mahalle polisleri ve Fatih Mahalle Muhtarı.

Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği tarafından hazırlanan “Birlikte Çay İçelim” projesi için start verildi.

“Birlikte Çay içelim” Projesi çerçevesinde Kaymakam İshak Çınar, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, mahalle polisleri ve Fatih Mahalle Muhtarı Tarık Altınkaya tarafından kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Fatih Mahallesi sakinlerinden Şevket Ünlü evinde ziyaret edildi.

Pazarlar Emniyet Amirliği yetkilileri, “Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği tarafından hazırlanan “Birlikte Çay İçelim” projesi kapsamında ilk ziyaretimiz

gerçekleştirilmiştir. Sayın Kaymakamımız İshak Çınar, İlçe Emniyet Amirimiz Ahmet Durmaz, Polis Merkezi Amirimiz, Fatih Mahallesi Muhtarı Tarık Altınkaya ve Mahalle Polislerimiz ile birlikte Fatih Mahallesinde ikamet eden Şevket Ünlü isimli vatandaşımızın evine konuk oldular. Kalp rahatsızlığı nedeniyle ciddi bir ameliyat geçiren vatandaşımıza öncelikle geçmiş olsun dilekleri iletilmiş; sıkıntıları, sorunları ve beklentileri hakkında samimi, sıcak bir ortamda görüşme imkanı sağlanmıştır” dediler.

Kaymakam İshak Çınar, resmi kurumlar ile halkımız arasında iletişimin sağlanmasının temel hedef olduğunu ifade etti.

Birlikte Çay İçelim Projesi Hayata Geçirildi Reviewed by Unknown on 12:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.