Top Ad unit 728 × 90

GoPro Hero 3 serisi kameralar testte!

Hangi GoPro’yu almalısınız? Sizin için test merkezimize üç farklı Hero 3 modelini konuk ettik. Performansları arasındaki belirgin farklar fiyatlara da yansımış. Peki hangi model size uygun? Karşılaştırmalı testimizle bunu keşfedebilirsiniz.

 

Amerikan menşeili GoPro firması, aksiyon kamerası pazarını domine etmiş durumda. Peki hangi GoPro kamera size uygun? Şu anda Hero 3 serisinin üç farklı modeli piyasada bulunuyor: Black,Silver ve White. Karşılaştırmalı testimizde tüm modellerin güçlü ve zayıf yanlarını ortaya koyduk.

 

Üç model Hero 3: Benzerlikler ve farklar

 

İlk olarak iyi haberle başlayalım: Üç model de darbelere ve zorlu kullanıma karşı aynı direnci gösteriyorlar. Koruma kabıyla Hero 3 kameralar 60 metre derinliğe ve birkaç metreden düşmeye dayanıyorlar. Ayrıca üç model de WLAN üzerinden bağlantı ve kullanıma erişim sunuyor- eski GoPro modellerine kıyasla bu yenilik çok başarılı, çünkü sadece 3 düğmesi ve ufak bir ekranıyla bu kameraları yönetmek pek kolay değil.

Mevcut Hero 3 modellerinin arasındaki asıl fark ise kayıt kalitesinde. Üçü de Full HD çözünürlükte kayıt imkanı sunmasına rağmen her birinin saniyede kaydettiği kare sayısı-ki bu yavaş çekim(slow motion) efektleri için önemli- ve görüş açısı farklı. Ek olarak, eğer en pahalı model olan Black Edition’ı almayı düşünüyorsanız, gelecek televizyonunuz için de hazırlık yapmaya başlayın, çünkü Full HD’den daha fazla çözünürlük sunuyor GoPro Black Edition.

Kaynak: Chip

GoPro Hero 3 serisi kameralar testte! Reviewed by Unknown on 07:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Bedava Program indir © 2014 - 2015
Powered By WordPress24x7

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.